Nieuws

.....Om 11 uur verzamelen wij met 2 Tesla’s (model Y en model 3) bij het gezin in Melick (Limburg). Na even kennis te hebben gemaakt met de andere chauffeur en elkaars Tesla even te hebben bewonderd, bellen we bij het gezin aan. Deze bestaat uit vader, moeder en 3 dochters....

Lees het verslag van deze mooie wensrit - teslawensrit.nl/ritje-melick/

Teslawensrit

Nog meer kindjes blij maken met boeken 📚🇺🇦

Weer een geslaagde wensrit ❤️ binnenkort het verslag op de website…

Het is lente en Nederland laat zich even van z’n mooiste kant zien! Tulpen, in alle kleuren en vormen: Dat beleven is een rit waard! En dat willen we graag delen. Maar liefst 40 Oekraïners melden zich aan voor de Teslawensrit langs de Tulpenroute in de Noordoostpolder. Het werd een rit vol verwondering, prachtige fotomomenten en blije gezichten....

Lees het verhaal:

teslawensrit.nl/tulpenfestival-2023

Teslawensrit

Luuk’s verjaardag

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Met 3 Tesla's reden we naar zijn huis. Het was even passen en meten, maar uiteindelijk paste alles door de straat.
Bij het uitstappen uit de auto hoorde ik Luuk al op de achtergrond. Gelukkig was ik net op tijd om hem te feliciteren voordat hij naar buiten vertrok 🙂

Lees het hele verhaal op de website:
teslawensrit.nl/luuks-verjaardag/

Teslawensrit

Soms is het dichterbij dan je denkt

Lees het verslag van Teslawensrit bij de opvang op 31 maart 2023

teslawensrit.nl/soms-is-het-dichterbij-dan-je-denkt/

Teslawensrit

Wensrit Limburg:

Goedemorgen allemaal,

Vanuit de stichting Droomdag zijn wij benaderd voor een Wensrit voor een gezin uit Melick (Vlakbij Roermond).
Het gaat in deze om zaterdag 29 april van 10 uur naar 16:30
Er is geen specifieke wens qua type Tesla. Het verzoek is dus voor 1 of 2 auto's.

Het gezin, vader, moeder en 3 dochters (11, 13, 17) gaat door een zware tijd. De vader is al 10 jaar ziek vanwege hersentumor. De moeder en oudste dochter nemen de zorg van het gezin zo goed volledig als op hun.

Stichting Droomdag wil graag samen met ons een prachtige memorabele dag organiseren.

De grove planning ziet er alsvolgt uit.
Het gezin wordt rond 10 uur opgehaald thuis in Melick en vervolgens naar een kasteel (5km) te rijden.
Vanaf het kasteel zal er gereden worden naar een pannenkoekenhuis in de buurt.
Na de lunch zal men een rit met paard en wagen maken in koningsluat.
Na deze activiteiten zal men weer terug gaan naar Melick.

Al met al een volle dag waar je uiteraard ook mee lunched bij het pannenkoekenhuis 🙂

Neem even contact met ons op als je hierbij kan/wilt helpen.

Goedemiddag allemaal, na het succes van ons bezoek op 31 maart aan de opvang in almere, dachten dat het wel leuk zou zijn om de tulpen route te rijden.

Een combinatie van de grotere meeting, Polen rit vervanger en gewoon een mooie route rijden.

Dit willen we gaan doen op zondag 23 april.
De route vind je hieronder.

We willen rond half 12 verzamelen bij van de Valk in almere. Zo zijn we rond 12 uur bij de opvang.

De rit neemt wel enkele uren in beslag. We zullen ook onderweg een hapje eten. Er is al veel animo, momenteel staat de teller op 36 passagiers, het zijn allemaal Oekraïense vluchtelingen die een mooie uitje kunnen gebruiken, het zijn voornamelijk moeders met kinderen.

Mis je de ritten naar Polen? Vind je het leuk om mee te rijden en ben je beschikbaar? Voeg je dan toe aan onderstaande groep.

chat.whatsapp.com/GGvUQ3Fcikk4cwp1TMzwEL

Teslawensrit

Op 4 maart mochten we weer helpen met een Droomdag van @stichtingdroomdag. De vrijwilligers hebben met de familie de droomdag taart gegeten, verzorgd door Bakker Jac.Smit, een wensrit in Tesla's gereden, geluncht in Hotel Bovendonk, een motorrit gemaakt met dank aan @stichtingonwheels, een glas in lood workshop bij @dekwasterette, een fotoshoot, bloemen van @monicabloementuin en tot slot een heerlijk diner door @robertapagnier. Lieve familie Smallegange, we hopen dat jullie genoten hebben❤️🧡💛

Teslawensrit

Maandag 27 Februari was het dan zover. Nadat de auto de nodige schoonmaak aandacht heeft gehad ben ik met een grote kop thee de auto ingestapt.
Met een paar korte stops kwam ik aan in Heythuysen. De familie was nog aan het lunch en met de grootouders dus ik kon nog net even de laatste spetters van de auto af poetsen.
Van de Droomdag begeleider kreeg ik het bericht dat de familie eraan kwam. Turend over de parkeerplaats zag ik al wat mensen aan komen lopen. Ja dat moesten zij wel zijn. Rustig reed ik de parkeerplaats op. Aan de voor en achterkant van de auto had ik een A3 gehangen waarop de namen van het gezin stond. Deze dag is voor jullie.
De moeder keek mijn kant op en wees naar de auto. Ik dacht, die hebben het door. Ik reed rustig verder, zette de auto voor ze neer en stapte uit. Enige verbazing zag ik op de gezichten toen ik ze begroette. Na kort iedereen de hand te hebben geschut kon ik z het goed nieuws vertellen. Ik zou ze van het restaurant naar de indoor kinderspeeltuin rijden. Dat is wel gaaf zeiden ze…..

Lees het hele verhaal op onze website

teslawensrit.nl/droomdag-familie-geenen/

Teslawensrit

teslawensrit.nl/tesla-wensrit-bij-ikea/

De nieuwjaarsbijeenkomst van Tesla wensrit: dansende Tesla’s vormden het middelpunt van dit vrolijke evenement. Zo’n 30 vrijwilligers kwamen op zaterdag 14 januari vanuit het hele land (en Duitsland!) naar de Supercharger in Leusden.
Schuilend onder paraplu’s wensten we elkaar het allerbeste voor 2023. Vanwege het druilerige weer reden we in colonne naar de parkeergarage bij Ikea Amersfoort.
Daar speelden de Tesla’s synchroon de lightshows. Wat een indrukwekkend gezicht!
We konden er geen genoeg van krijgen. Het was leuk elkaar weer te spreken en terug te blikken op de vele bijzondere wensritten van 2022 in binnen- en buitenland. Na gezellig met elkaar wat eten speelden we nog een paar keer de lightshow af – tot de beveiliging de hekken kwam sluiten.

We hopen in maart een recordpoging te kunnen doen met de Tesla lightshow – doe je mee?
Blijf ons volgen voor meer info!

Op 17 december 2022 was de Droomdag van familie Snels, georganiseerd door stichting Droomdag. De familie is thuis opgehaald met een Tesla, daarna zijn ze naar Slot Oostende geweest voor een prachtige fotoshoot. Bij Deltapark Neeltje Jans ontmoetten ze zeehonden en zwommen ze met haaien, spannend! Na afloop zijn ze door een andere Tesla weer veilig thuisgebracht. Geslaagde dag.

Teslawensrit

Teslawensrit wil alle vrijwilligers en sponsors bedanken voor alle mooie, ontroerende, spannende en vooral hartverwarmende momenten in 2022! Wat een fijne groep mensen
zijn jullie. Het is in woorden moeilijk te omschrijven wat hulp aan mensen in nood en het verzorgen van ritten voor zieke kinderen en volwassenen je teruggeeft. Daar moet je bij geweest zijn om het te weten! Laten we hopen dat de mensen die we geholpen hebben een gezond en, sommigen misschien met een wonder, vooral veilig 2023 tegemoet gaan.
Lieve mensen en vooral ook hulpvrienden voor het leven, Tesla wensrit wenst iedereen fijne kerstdagen en een prachtig 2023.

Het bestuur en coördinatoren van Teslawensrit: Virginia, Anetta, Marianne, Ad, Oskar, Robert-Jan en Wim. ❤️

Teslawensrit

Naar de Kerstmarkt

Stel je voor: je schrijft je in voor een dagje uit – en er komen zomaar Tesla’s voorrijden om je te vervoeren! Dat overkwam een groep mensen die er naar uit keken om naar de kerstmarkt in Leusden te gaan. Dinsdag 8 november rond tien uur ’s ochtends kwamen we aanrijden bij het eerste opstappunt bij Stichting Operam in Almere....

teslawensrit.nl/naar-de-kerstmarkt/