Nieuws

Op 4 maart mochten we weer helpen met een Droomdag van @stichtingdroomdag. De vrijwilligers hebben met de familie de droomdag taart gegeten, verzorgd door Bakker Jac.Smit, een wensrit in Tesla's gereden, geluncht in Hotel Bovendonk, een motorrit gemaakt met dank aan @stichtingonwheels, een glas in lood workshop bij @dekwasterette, een fotoshoot, bloemen van @monicabloementuin en tot slot een heerlijk diner door @robertapagnier. Lieve familie Smallegange, we hopen dat jullie genoten hebben❤️🧡💛

Teslawensrit

Maandag 27 Februari was het dan zover. Nadat de auto de nodige schoonmaak aandacht heeft gehad ben ik met een grote kop thee de auto ingestapt.
Met een paar korte stops kwam ik aan in Heythuysen. De familie was nog aan het lunch en met de grootouders dus ik kon nog net even de laatste spetters van de auto af poetsen.
Van de Droomdag begeleider kreeg ik het bericht dat de familie eraan kwam. Turend over de parkeerplaats zag ik al wat mensen aan komen lopen. Ja dat moesten zij wel zijn. Rustig reed ik de parkeerplaats op. Aan de voor en achterkant van de auto had ik een A3 gehangen waarop de namen van het gezin stond. Deze dag is voor jullie.
De moeder keek mijn kant op en wees naar de auto. Ik dacht, die hebben het door. Ik reed rustig verder, zette de auto voor ze neer en stapte uit. Enige verbazing zag ik op de gezichten toen ik ze begroette. Na kort iedereen de hand te hebben geschut kon ik z het goed nieuws vertellen. Ik zou ze van het restaurant naar de indoor kinderspeeltuin rijden. Dat is wel gaaf zeiden ze…..

Lees het hele verhaal op onze website

teslawensrit.nl/droomdag-familie-geenen/

Teslawensrit

teslawensrit.nl/tesla-wensrit-bij-ikea/

De nieuwjaarsbijeenkomst van Tesla wensrit: dansende Tesla’s vormden het middelpunt van dit vrolijke evenement. Zo’n 30 vrijwilligers kwamen op zaterdag 14 januari vanuit het hele land (en Duitsland!) naar de Supercharger in Leusden.
Schuilend onder paraplu’s wensten we elkaar het allerbeste voor 2023. Vanwege het druilerige weer reden we in colonne naar de parkeergarage bij Ikea Amersfoort.
Daar speelden de Tesla’s synchroon de lightshows. Wat een indrukwekkend gezicht!
We konden er geen genoeg van krijgen. Het was leuk elkaar weer te spreken en terug te blikken op de vele bijzondere wensritten van 2022 in binnen- en buitenland. Na gezellig met elkaar wat eten speelden we nog een paar keer de lightshow af – tot de beveiliging de hekken kwam sluiten.

We hopen in maart een recordpoging te kunnen doen met de Tesla lightshow – doe je mee?
Blijf ons volgen voor meer info!

Op 17 december 2022 was de Droomdag van familie Snels, georganiseerd door stichting Droomdag. De familie is thuis opgehaald met een Tesla, daarna zijn ze naar Slot Oostende geweest voor een prachtige fotoshoot. Bij Deltapark Neeltje Jans ontmoetten ze zeehonden en zwommen ze met haaien, spannend! Na afloop zijn ze door een andere Tesla weer veilig thuisgebracht. Geslaagde dag.

Teslawensrit

Teslawensrit wil alle vrijwilligers en sponsors bedanken voor alle mooie, ontroerende, spannende en vooral hartverwarmende momenten in 2022! Wat een fijne groep mensen
zijn jullie. Het is in woorden moeilijk te omschrijven wat hulp aan mensen in nood en het verzorgen van ritten voor zieke kinderen en volwassenen je teruggeeft. Daar moet je bij geweest zijn om het te weten! Laten we hopen dat de mensen die we geholpen hebben een gezond en, sommigen misschien met een wonder, vooral veilig 2023 tegemoet gaan.
Lieve mensen en vooral ook hulpvrienden voor het leven, Tesla wensrit wenst iedereen fijne kerstdagen en een prachtig 2023.

Het bestuur en coördinatoren van Teslawensrit: Virginia, Anetta, Marianne, Ad, Oskar, Robert-Jan en Wim. ❤️

Teslawensrit

Naar de Kerstmarkt

Stel je voor: je schrijft je in voor een dagje uit – en er komen zomaar Tesla’s voorrijden om je te vervoeren! Dat overkwam een groep mensen die er naar uit keken om naar de kerstmarkt in Leusden te gaan. Dinsdag 8 november rond tien uur ’s ochtends kwamen we aanrijden bij het eerste opstappunt bij Stichting Operam in Almere....

teslawensrit.nl/naar-de-kerstmarkt/

........In een lange slang van 22 auto's reden we via de snelweg naar Urk. Het blijft een indrukwekkend gezicht. In de straat, om de hoek van het gezin, bleef de stoet wachten op mijn signaal. Ik parkeerde de auto recht voor het huis en samen met Lummie belden we aan. Enigszins verbaasd deed de vader de deur open en vroegen wij hem om even naar buiten te komen.....
.......In de straat stonden, naast mijn auto, ook vijf andere Tesla's. Dat vond hij al geweldig. Op de hoek stonden collega's, vrienden en buren hem op te wachten. Allemaal waren ze daar om hem en zijn gezin een geweldige ochtend te bezorgen.....

Lees het hele verslag op de site teslawensrit.nl/louwe/

Help je ons om nog meer van deze dagen te realiseren?

Teslawensrit

Vrijdag 30 september is het zover. We gaan op weg naar Utrecht! Bij revalidatiecentrum De Hoogstraat is een oude (of eigenlijk: jonge) bekende van Tesla wensrit al wekenlang aan het oefenen en hij kan wel wat aanmoediging en afleiding gebruiken. Reden om hem en andere kinderen die er therapie krijgen te verrassen met een bezoekje...

Volledige verhaal lees je op onze website, link staat ook in de bio: teslawensrit.nl/revalidatiecentrum-de-hoogstraat/

#teslawensrit #dehoogstraat

Teslawensrit

Teslawensrit heeft telefonisch contact gehad een mevrouw uit Urk
Haar broer (43jr) heeft door zijn gehele lichaam kanker zitten en zit momenteel in een traject voor uitstel van het onvermijdelijke.
De verwachting is dat hij nog ongeveer 6 maanden te leven heeft.

Hijzelf is enorm fan van snelle auto's en heeft al een keer in een Tesla gezeten. Maar dit was (woorden van mevr) een oud model.
Zijn 2 zoons (6 en 3 jr) zijn enorm fan van Tesla's.
Daarnaast heeft hij ook nog 2 dochters (12 en 11jr).

As zaterdagochtend, rond 10 uur, zou mevrouw graag zien dat de parkeerplekken voor zijn huis vol staan met prachtige Tesla's en andere snelle auto's.
Er zijn ongeveer 20 parkeerplekken, dus dat is vast te realiseren met zo'n grote groep.
Op locatie willen ze raag even in de auto's kijken, zitten en wellicht een ritje maken.

Al met al denk ik een uurtje of 2 zal het duren, meneer leeft in energie pieken.
We hebben al eens gezien dat tijdens het bezoek van Tesla Wensrit het energie onuitputtelijk is.

Nu de concrete vragen:

- Wie heeft er zin en tijd om as zaterdag op Urk dit gezin een fantastische ochtend te bezorgen?

Zo het is een tijdje geleden dat we iets gepost hebben.

Inmiddels hebben wij 517 mensen opgehaald!

Helaas gaan wij vanuit Teslwensrit geen ritten meer organiseren naar Polen. De opvang in Nederland zit vol en is het moeilijk om mensen te plaatsen.

Hey, maar niet getreurd mensen. Wij organiseren nog steeds leuke dagen voor zieke kindjes, minima etc. Wil je meedoen of helpen om ze een leuk aandenken te geven van zo’n dag? Kijk dan snel bij www.teslawensrit.nl

Donaties gaan 100% naar de kindjes/ families. Niemand krijgt bij ons vergoeding, wij zetten ons 100% vrijwillig in.

When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.

Er zijn al 517 Oekraïners op de teller 🎉 wat een mijlpaal, maar o wat was deze rit ook zwaar.

Lees het verslag van de 16e rit naar Polen. teslawensrit.nl/verslag-16-juli-2022/

Wil je ons steunen om meer hulp te verlenen aan Oekraïners en Poolse opvangcentra? Doneer dan even wat, dan helpen jullie allemaal een klein beetje mee. 💛💙 Alvast bedankt! teslawensrit.nl/doneren/

Teslawensrit

Voor de 21e keer werd dit besloten feest in ARTIS speciaal voor chronisch zieke kinderen, kinderen met een specifieke zorgbehoefte en/of kinderen met een beperking in Noord-Holland, Flevoland en Leiden, georganiseerd.
Zo’n 1500 gasten zijn uitgenodigd door 26 ziekenhuizen en instellingen. De kinderen mogen hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes meenemen. Samen met politiemotoren gaan meer dan 300 voertuigen van ambulance, brandweer, defensie, overheid, particuliere diensten, politie, en Rode Kruis de weg op om de kinderen naar ARTIS te brengen. Ook worden bootjes van de Reddingsbrigade ingezet. Meer dan 600 vrijwilligers, in het vervoeren en in het ARTIS park, zijn in touw om de kinderen en hun gezin een fantastische avond te bezorgen.

Zie hier het verslag van deze middag:
teslawensrit.nl/verslag-het-kinderbeestfeest/

Teslawensrit

Lees het verslag van de 14e rit naar Polen. teslawensrit.nl/verslag-26-juni/

Wil je ons steunen om meer hulp te verlenen aan Oekraïners en Poolse opvangcentra? Doneer dan even wat, dan helpen jullie allemaal een klein beetje mee. 💛💙 Alvast bedankt! teslawensrit.nl/doneren/

Teslawensrit

Op 15 mei 2022 werden de kinderen die van niks wisten, met een ouder opgehaald en naar een kleine auto meeting gebracht. Hier konden ze even met alle auto’s op de foto, kleine stukjes rijden en toen hebben we in kolonne een rondje Lelystad gedaan. Hierna hebben we als groep van 29 lekker wat gegeten bij de geweldige ondernemer Boerkok welke ook een steentje heeft bijgedragen.

teslawensrit.nl/verslag-dreamcars-wensrit/

Verslag is geschreven door @Robdriessencoaching

Teslawensrit