Wensritten

Tesla
wensrit 
laat je
lachen
Lees de verslagen

Wensdag  Davey

Iedereen
blij
maken

De stichting Tesla wensrit is een stichting ontstaan met het doel mensen blij te maken. Vanuit de gezamenlijke voorliefde voor het automerk Tesla kwamen rijders met elkaar in contact. Vanuit een behoefte om gezamenlijk activiteiten te organiseren kwam de stichting tot stand. Het realiseren van dromen en uit laten komen daarvan voor kinderen, is het voornaamste doel. Want als je een ander kunt helpen, dan maakt dat jezelf ook een beetje blij tenslotte?

Vanuit de gedachte om zieke of net genezen kinderen een mooie dag te bezorgen is men gestart. En ja, het is wat plannen om iemand met een zwakkere gezondheid mee te nemen. Maar ach, voor alles is een oplossing! De stralende gezichten van de kinderen die in hun droom auto kunnen zitten of een sprintje mee mogen maken op een vliegveld met alle typen Tesla’s is de grootste beloning voor onze vrijwilligers. Zo organiseren we in samenwerking met andere stichtingen een mooie wensdag vol leuke activiteiten. Omdat het kind het verdient en helaas niet zelden ook de enige kans is om nog zo een leuke dag te hebben in hun toch al zo tere bestaan.

We werken samen met (kinder-) ziekenhuizen, hulporganisaties en dit doen we belangeloos. Onze vrijwilligers werken met een overeenkomst met de stichting en overleggen een VOG- verklaring. Daarnaast zorgen we voor veiligheid, autostoeltjes en schone auto’s. Op de openbare weg houden we ons uiteraard netjes aan de verkeersregels. Een Tesla kan alleen niet langzaam wegrijden bij het stoplicht, dat is niet goed voor de accu weet je toch? 😉

Het doel is eenvoudig, onze missie is geslaagd als de kinderen een glimlach van oor tot oor hebben. We zetten alle mogelijkheden van onze Tesla’s in, van de lichtshow tot het “schetenkussen”, wat altijd voor tranen over de wangen rollen van het lachen zorgt bij de kinderen. Een dag vol plezier realiseren is voor onze stichting met de vrijwilligers en de kinderen en daarbij ook hun ouders een geweldige dag.

Stichting meldt aan...

...Tesla eigenaren reageren...

...Fijne wensrit.

Image

Model S

Image

Model 3

Image

Model X

Image

Model Y

100% Vrijwilligers

Wij zetten ons volledig in, zonder vergoeding voor onze tijd en werkzaamheden.

100% elektrische auto's

Zonder schadelijke uitstoot, milieuvriendelijke en veilige auto's.

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter