Tesla
wensrit 
familie Geenen
27 februari 2023
Van Lelystad
naar
HeythuysenGoedemorgen allemaal,

Onlangs ben ik van Lelystad naar Heythuysen af gereisd voor een hele lieve familie. Maandag 27 Februari was het dan zover. Nadat de auto de nodige schoonmaak aandacht heeft gehad ben ik met een grote kop thee de auto ingestapt.
Met een paar korte stops kwam ik aan in Heythuysen. De familie was nog aan het lunchen met de grootouders dus ik kon nog net even de laatste spetters van de auto af poetsen.
Van de Droomdag begeleider kreeg ik het bericht dat de familie eraan kwam. Turend over de parkeerplaats zag ik al wat mensen aan komen lopen. Ja dat moesten zij wel zijn. Rustig reed ik de parkeerplaats op. Aan de voor en achterkant van de auto had ik een A3 gehangen waarop de namen van het gezin stond. Deze dag is voor jullie.
De moeder keek mijn kant op en wees naar de auto. Ik dacht, die hebben het door. Ik reed rustig verder, zette de auto voor ze neer en stapte uit. Enige verbazing zag ik op de gezichten toen ik ze begroette. Na kort iedereen de hand te hebben geschut kon ik z het goed nieuws vertellen. Ik zou ze van het restaurant naar de indoor kinderspeeltuin rijden. Dat is wel gaaf zeiden ze.
Nog even snel moesten er foto’s gemaakt worden van hun eerdere vervoersmiddel. Een wit met lichtblauwe VW bus. Ja daar gaat mijn hart ook sneller van kloppen. Prachtig in de lak en helemaal opgepoetst. Ondanks de vele handelingen die nodig waren om deze in zijn achteruit te zetten blijft het een gave bak.
De fotoshoot is over en met z’n vieren stapte ze in de Tesla. Kijk hier, wat een groot scherm en waar zijn alle knopjes? Eerst is het even rondkijken in de auto maar al snel zit iedereen veilig in de gordel en kan de reis beginnen. Op een rustig landweggetje kon dan toch de power even gevoeld worden. Wow, dat gaat hard! Maar na zo’n lekker lunch kon dat niet te vaak gedaan worden 😊
Terwijl we rustig verder reden worden natuurlijk even alle mogelijkheden van de auto doorgenomen. Kleine Pim lag heerlijk te slapen achterin, ja toch wel veel indrukken zo’n dag. Maar toen we aankwamen bij het kinderspeelparadijs was hij alweer snel wakker en na het overhandigen van de Teslawensrit T-shirts, sleutelhanger, mokken en model auto’s, konden ze lekker gaan spelen.

Het was een eind rijden, maar elke seconde meer dan waard voor zo’n bijzondere familie.

Geschreven door onze vrijwilliger Robert Jan.

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter