Bijzondere dag voor Louwe

Tesla
wensrit 
van
Louwe
15 oktober 2022
Tesla
wensrit
Urk

Maandagochtend 06:00 uur, mijn wekker gaat en met enige moeite kom ik uit bed.
Na mijn ochtendroutine ga ik op het bed bij mijn beide dochters zitten en geef ze allebei een goedemorgenknuffel. Terwijl zij rustig wakker worden, kijk ik even op mijn telefoon om te zien of er nog iets interessants is gebeurd in de wereld.
Op Facebook zijn wij getagd in een post in de Tesla Model 3 groep:
“Goedenavond allemaal
Ik heb een vraag aan iedere Teslabezitter.
Mijn broer is ernstig ziek en heeft niet meer zolang te leven. Zijn twee zoontjes en hij zijn grote fan van Tesla. Is er misschien een mogelijkheid dat wie wil een paar uurtjes bij hem in de straat kan komen en even een rondje met hem doet of de zoontjes en hem een mooie dag geven?
We wonen op Urk.
Graag zaterdag 15 oktober en het liefst rond 10 uur op Urk.
M.vr.gr  Lummie Ras”

Hier kan Tesla wensrit wel iets mee inderdaad. In de avond hebben wij telefonisch contact gehad met Lummie om een en ander door te spreken. Het gezin bestaat uit vader, moeder, twee dochters en twee zoons. Lummie zou graag een paar auto's bij zijn huis zien en een stukje kunnen meerijden.

We gingen aan de slag!

 

Via diverse socialemediakanalen werden de contacten aangeboord en de berichten gedeeld. Als snel ging de groep van een paar auto's naar een serieus aantal. Dit betekent al wat meer organisatie. De verzamelplek, fotolocatie en route werden bepaald. In de WhatsAppgroep, speciaal voor deze gelegenheid gemaakt, kwamen steeds meer mensen en foto's van alle mooie bolides voorbij.

Ook de cadeau's werden verzorgd./br> We werden voorzien van mooie flyers om in de auto's te hangen en oorkondes welke we na afloop konden overhandigen aan de familie. Voor de familie werden er mokken met naam gedrukt en van Tesla kregen we een goodiebag.

Leuke groep

In de WhatsApp groep ging het vrijdag, 14 oktober, ging het bijna alleen maar over het poetsen en de laatste voorbereidingen voor de dag van morgen. Wat een geweldige response vanuit de hele groep.
Een
lange
slang
In een lange slang van 22 auto's reden we via de snelweg naar Urk. Het blijft een indrukwekkend gezicht. In de straat, om de hoek van het gezin, bleef de stoet wachten op mijn signaal. Ik parkeerde de auto recht voor het huis en samen met Lummie belden we aan. Enigszins verbaasd deed de vader de deur open en vroegen wij hem om even naar buiten te komen.
In de straat stonden, naast mijn auto, ook vijf andere Tesla's. Dat vond hij al geweldig. Op de hoek stonden collega's, vrienden en buren hem op te wachten. Allemaal waren ze daar om hem en zijn gezin een geweldige ochtend te bezorgen.
Er was een grote kan koffie, limonade, vishapjes en snoepjes om iedereen te voorzien van een hapje en een drankje.
Toen het seintje was gegeven konden alle andere auto's ook de parkeerplaats op komen rijden. Helaas was er niet genoeg ruimte en moesten wij de straat zelf ook vol zetten. De straat werd ook direct met een hek afgezet zodat er geen gevaarlijke situaties konden ontstaan.
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Power Team

 
Hele
straat
vol
Iedereen in de straat wilde graag even de binnenkant zien van al die mooie auto's, even zitten, toch een spelletje spelen. Ja, het werkt toch wel aanstekelijk hoor 🙂
Toen iedereen een beetje bekomen was van de verrassing konden de cadeaus uitgedeeld worden. De Cyberwhistles waren echt een succes, na wat getuut in menig oren konden we de groep verzamelen voor een ritje.
Iedereen wist een plekje te vinden in de auto van zijn of haar keuze. Vanuit Urk konden we een mooi rondje maken via Emmeloord. De kracht van de auto's bij het optrekken was natuurlijk het gaafste.
Na een korte stop vlakbij de haven van Urk reden we weer naar het huis van de familie. Daar vervolgde het ontdekken van de auto's en de spelletjes. Onder het genot van de vishapjes en koffie werden de oorkondes uitgedeeld aan het gezin.
Iedereen was om, de volgende auto zou een Tesla zijn. Ook de zoons zouden later een Tesla kopen.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Geen Tesla fans

De jongste zoon wist niet waar hij moest kijken, de ene auto was nog mooier dan de andere. Hij bleef maar wijzen en vol enthousiasme aan papa vertellen dat die nog mooier was. Je ziet op de gezichten van het hele gezin dat ze dit wel geweldig vinden. Ons was verteld dat de dochters niet zo'n grote fan waren van Tesla. Hmm, hun gezichtsuitdrukking vertelde ons toch iets anders.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
 
 

Naar huis

Moe maar voldaan sloten we de ochtend af en reed iedereen richting huis.

Dank aan iedereen die deze dag tot een succes heeft gemaakt!

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter