Tesla
wensrit 

op stap

met Luuk

22 april 2023

Groepje

motor

liefhebbers

Vorig jaar ben ik in contact gekomen met een groep motorliefhebbers die eens in de zoveel tijd bij elkaar komen om samen een ritje te maken. Nu zou je zeggen: "Dat is toch niet zo bijzonder?". Nee dat klopt, maar wel als je de motor en zijn berijder/passagier ziet.

Via een facebook post kwam ik in 2022 in contact met Loes, de moeder van Luuk. Luuk houdt enorm van motorrijden maar is hier helaas lichamelijk niet zelf toe in staat. Een speciaal omgebouwde zijspan maakt het toch mogelijk voor Luuk om mee te kunnen met een motorrit. Lekker die wind langs je heen.
Vorig jaar ben ik een keer meegereden en heb ik Luuk mogen ontmoeten. Wat een vrolijke top gozer is hij. Ik kwam aanrijden op de motor en zo'n grote lach had ik nog nooit gezien. Dat is pas genieten.

Het is zover

 

Terug naar de dag van vandaag 🙂
In het app groepje, met de toepasselijke naam Luxe motorclub, heb ik een keer de vraag uitgezet of Luuk ook van snelle auto's houd. Tja, dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Al snel was de afspraak gemaakt om met zijn verjaardag een ritje cadeau te doen.

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Met 3 Tesla's reden we naar zijn huis. Het was even passen en meten, maar uiteindelijk paste alles door de straat.
Bij het uitstappen uit de auto hoorde ik Luuk al op de achtergrond. Gelukkig was ik net op tijd om hem te feliciteren voordat hij naar buiten vertrok 🙂

Luuk

is

verbaasd


Samen met de visite bekeek Luuk de auto's en wat schetste mijn verbazing. Luuk was al eens met ons mee geweest. In November zijn we met een groep naar de kerstmarkt in Leusden geweest en Luuk was daar dus ook bij. Het toeval werd nog groter toen diezelfde chauffeur er vandaag ook weer bij was. De keuze om bij hem in te stappen was dan ook snel gemaakt.
De overige aanwezigen werden verdeeld over de andere 3 auto's en we konden vertrekken.

Image

Huh? Hoeveel auto's?

De oplettende lezer keek snel naar boven. Er waren toch maar 3 auto's in totaal, waar komt die 4de vandaan? Vlak nadat we aankwamen hoorde we veel herrie in de straat. Om de hoek kwam een prachtige Amerikaanse politieauto aangereden. Een bekende van de familie zo begreep ik later. Deze zou ook met ons meerijden. Iedereen had plaats genomen in de auto's en we konden gaan rijden.

Houden

jullie van

achtbanen

Bij mij in de auto Tigo met zijn zus en vader. Tigo vond het allemaal wel spannend, maar toch ook wel erg gaaf. Met een serieuze blik keek hij strak naar het scherm van de auto. Toen de vraag: "Houden jullie van achtbanen?" positief werd beantwoordt kon de acceleratie ervaren worden.
Achterin een grote grijns op het gezicht van de kleine meid. Tigo was nog erg serieus, maar ten er gevraagd werd of hij het leuk vond kwam er toch een zuinig lachje op zijn gezicht. Na enkele minuten viel de kleine heer in slaap, hmm after pannenkoeken dipje? 🙂 Toen hij sliep kon de Kabouter plop muziek uit en was het tijd voor K3. Daar ikzelf ook 2 dochters heb kon ik deze een aardig stukje meezingen 🙂
Image
Image
Image
Image

Iedereen bleef lachen

Eenmaal terug bij huis bleef iedereen maar lachen, maar Luuk het hardst. Wat had hij weer genoten. Als kers op de taart kreeg hij een Tesla Wensrit knuffel.

Tijd voor ons om weer huiswaarts te gaan.
Image

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter