Tesla
wensrit 
Niek's
familiefeestje
12 augustus 2021
Tesla
wensrit
Niek

Samen vliegen, varen, racen, smullen!

Niek heeft een zware periode achter de rug (door botkanker). Heeft het gezellige samenzijn met zijn broer en ouders enorm gemist. Zijn allerliefste wens: juist met hén een hele leuke verrassingsdag én -nacht beleven.

Gezelligheid en samenzijn op nummer één. Mét smullen daarbij. Vooral uitgebreid ontbijten en chocoladefondue zijn topfavoriet. Spelletjes en spannende puzzels: ook gaaf. Of bootje varen en slapen in een huisje aan het water… Eigenlijk doodgewone wensen, maar voor Niek heel bijzonder. Weer lekker samen leuke dingen doen met zijn gezin. Niek koestert dit. Hij geniet als zíj genieten. Weg met witte jassen en ziek zijn. Hij wil weer léven.
En oh ja, in zijn dromen vliegen toffe Tesla’s langs…

VLIEGEN, RACEN EN DANSEN
Razendsnel vervoer tijdens Niek’s feestje uiteraard. Met zijn favoriete auto’s. Met vleugeldeuren. In zijn Tesla-outfit is hij ready-to-race. De vliegende vehikels hebben duizend-en-een futuristische snufjes. En geven ook nog een showtje weg, dansend op muziek, met bewegende deuren en ritmisch flikkerende lampen. De omgeving is gelijk goed wakker. Coureur Niek bedient alles zelf. Helpt met opladen. Handig voor de terugreis. Maar eerst maar eens scheuren van de Achterhoek naar het land van Maas en Waal.

SAMEN is zijn sleutelwoord.
Wát een familiefeestje!

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter