Tesla
wensrit 

Princes

Naomi

26 juli 2023

Naomi

als

prinses

De Droomdag van Naomi als Prinses.

Een dagje als prinses, daar droomt Naomi van! Stichting Dream4Kids weet hoe ze deze droom voor Naomi uit kan laten komen. Twee auto’s met chauffeur van Tesla wensrit helpen hier graag aan mee en zorgen voor vervoer dat past bij deze prinses en haar gezelschap.

Slingers en ballonnen

 

De Droomdag is aangebroken! We verzamelen op zo’n honderd meter van Naomi’s huis. Zij weet niet dat we om de hoek staan. Voor we naar haar toe rijden versieren we beide Tesla’s – een model 3 en een model Y - met slingers en ballonnen. Ook zetten we een ware goodiebag in de Tesla, vol met lekkers en kleine cadeaus. Dan is het wachten op het signaal dat we kunnen vertrekken.

FEEST!

Als we aan komen rijden is het enthousiasme al van ver te zien. Naomi is niet alleen, ook haar beste vriendin en broertje gaan mee. Wat een feest! Kort nadat het besef is geland dat ze met deze auto’s op pad gaan, duiken de kinderen beide Tesla’s in. En even later vinden ze natuurlijk de goodiebag en goh, wat een toeval: hun favoriete snoepgoed!

Net

een

achtbaan!

Als de rust is wedergekeerd, rijden we naar onze eerste locatie: pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg. Onderweg hierheen wordt er natuurlijk gevraagd hoe snel onze auto’s nu eigenlijk rijden. En ja, dat kun je beter laten merken dan uitleggen. En in deze heuvelachtige omgeving is het nog mooier. Na een aantal keren goed optrekken kan Naomi er geen genoeg van krijgen. Het is net een achtbaan! Met natuurlijk een grote glimlach rijden we dan rustig verder.

Eenmaal bij het restaurant aangekomen is er voor Naomi een speciale plek ingericht en wordt ze als prinses behandeld. Nadat de pannenkoeken zijn opgepeuzeld is het tijd voor de volgende verrassing. We rijden weg van Duivelsberg en op naar Locatie X. Onderweg wordt er gevraagd om nog een paar keer het pedaal in te drukken en dat doen we waar het kan. Met gepaste snelheid natuurlijk.

Image
Image
Image

Echte

Prinsessen

taart

Aangekomen bij Locatie X komt Naomi erachter dat ze een heerlijke prinsessentaart gaat maken bij Buurtmarkt Breedeweg. Hier staan 2 dames die alles weten van taarten. Zij ontvangen Naomi als een echte prinses.

Zodra wij bericht krijgen dat Naomi klaar is, gaan we terug om haar op te halen. Daar staat ze met een giga-doos met haar prinsessentaart erin. Deze zetten we veilig achterin de Tesla en dan rijden we naar de volgende locatie. Nu de taart achter in de Tesla staat kunnen we niet meer hard optrekken. Stel je voor dat de prinses van de taart valt! Naomi snapt het volkomen en vindt dat we maar rustig moeten rijden.

Image
Image

Knikkers van Jelle

Dan de laatste activiteit: de Knikkerbaan van Jelle! Deze gigantische knikkerbaan is zo lang, er
lijkt wel geen einde aan te komen. En wij mogen ook even naar binnen om te kijken. Naomi vindt het geweldig: al die knikkers die een andere kant op gaan, maar toch uiteindelijk weer allemaal samenkomen. Na al dat geknikker heeft ze wel trek gekregen. Dus op naar hun favoriete restaurant. Een heerlijk alles-wat-je-maar-wilt-restaurant met een speeltuin!

Fantastische dag voor Naomi

Hier nemen wij afscheid van Naomi, haar broertje en beste vriendin. We krijgen allemaal een knuffel en merken echt dat ze een fantastische dag heeft gehad.

Het gevoel dat je krijgt om te zien en te voelen dat Naomi het zo naar haar zin heeft gehad, is onbetaalbaar en precies waar deze dagen voor zijn.

Naomi, wij wensen jou het allerbeste toe en het was ontzettend leuk om samen met jou de droomdag te mogen ervaren.

xxx Team Tesla wensrit.

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter