Tesla
wensrit 
De Hoogstraat
Utrecht
30 september 2022
Wat
een
verrassing
Vrijdag 30 september is het zover. We gaan op weg naar Utrecht! Bij revalidatiecentrum De Hoogstraat is een oude (of eigenlijk: jonge) bekende van Teslawensrit al wekenlang aan het oefenen en hij kan wel wat aanmoediging en afleiding gebruiken. Reden om hem en andere kinderen die er therapie krijgen te verrassen met een bezoekje.

Gereserveerd

 

Bij de supercharger in Bunnik verzamelen we. We vormen weer een gevarieerd gezelschap. Tesla’s in de kleuren, rood, wit, zwart en blauw en de modellen X, 3, en S. En ditmaal sluit er ook een stoere Ford Raptor aan! In optocht rijden we naar De Hoogstraat, waar we bij de slagboom hartelijk worden verwelkomd door één van de medewerkers. Op een speciaal voor ons gereserveerd deel van de parkeerplaats vlakbij de ingang stellen we onze auto’s op.

Showtime

Natuurlijk begint deze middag met de licht- en geluidshows. De kinderen komen tussen hun therapiesessies door kijken en genieten. De show van de model X maakt met de vleugeldeuren de meeste indruk, maar ook die van de model 3 wordt enthousiast bekeken en gefilmd met de mobieltjes. Er worden foto’s gemaakt van kinderen die in de frunk zitten of uit het panoramadak steken.
Wat
een
pret

Sommige kinderen zijn héél enthousiaste autoliefhebbers – ze zijn dan ook bijna de auto’s niet uit te krijgen en zijn superblij met de kleine ritjes op het parkeerterrein. Het entertainment in de Tesla’s is vanzelfsprekend helemaal top. Ook de jonge familieleden die op bezoek zijn grijpen hun kans om een spelletje zoals Beach Buggy te spelen. De Ford valt ook flink in de smaak en maakt veel indruk met het motorgeluid en de speciale trucjes zoals het ‘off road’ rijden over een berg zand. In afwachting van de Cyber Truck is dit een heel leuke bijdrage aan de middag.

Image
Image
Image

Wat een toppertjes!

Sommige kinderen revalideren hier na een heftig auto-ongeluk maar zijn hun liefde voor auto’s niet verloren. Wat fijn dat we hen en de andere kinderen die hard aan hun herstel werken een paar uur kunnen vermaken met ons bezoek.

Power Team

 
Een
tas vol
leuks

Alle kinderen krijgen als aandenken aan deze middag een tas vol leuks mee (met snoep, speelgoed en een mooie Tesla wensrit-beker). Voor de kinderen die al voor het weekend naar huis zijn vertrokken, laten wij de tassen bij de begeleiders in het revalidatiecentrum achter. We zwaaien de kids uit en danken de begeleiders van De Hoogstraat voor hun hartelijke welkom.

Image
Image
Afleiden
en
opvrolijken

Dan vertrekken ook wij naar huis. De uitdaging waar de kinderen voor staan om zo goed mogelijk te herstellen na ziekte of ongeluk maakt indruk. Hopelijk hebben wij de kids met ons bezoek wat kunnen afleiden en opvrolijken.

Image

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter