Ritje Melick

Tesla
wensrit 

ritje

Melick

29 april 2023

2 Tesla's

naar

Melick

Het is Zaterdag 29 April en het is zo ver.
Het is tijd om een heel gezin te gaan verrassen met een leuke dag vol activiteiten en leuke ritjes tussendoor!

Om 11 uur verzamelen wij met 2 Tesla’s (model Y en model 3) bij het gezin in Melick (Limburg). Na even kennis te hebben gemaakt met de andere chauffeur en elkaars Tesla even te hebben bewonderd, bellen we bij het gezin aan. Deze bestaat uit vader, moeder en 3 dochters. We waren mooi op tijd en de dochters werden op dat moment opgemaakt en hun haren werden nog in de krul gezet door 2 kapsters. Dit als voorbereiding op de eerste verrassing, een fotoshoot bij Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Het was 10 minuten rijden, dus een mooi stukje om even aan de auto’s te kunnen wennen.

Het kasteel

 

Eenmaal aangekomen bij het kasteel stond er een fotograaf ons op te wachten die het gezin mee rond nam om het kasteel en de prachtige omgeving. Hier zijn mooie foto’s gemaakt van het gezin en later ook nog samen met de auto’s. Na het bewonderen van de gezamenlijke lichtshow van de Tesla’s zijn we vertrokken naar de volgende stop.

Lunch

De volgende stop was de lunch bij Le Carrefour Preuf en Proost. Hier kregen wij een soepje vooraf en later volop broodjes op een plank geserveerd. Nu was het tijd voor een tussentijdse verrassing, namelijk voor de oudste dochter. Zij is erg fan van Flikken Maastricht en kreeg hier een filmpje te zien. Op het filmpje was Angela Schijf te zien die een leuk woordje deed en het gezin uitnodigde om bij de opnames te zijn van het nieuwe seizoen en zelfs een figuranten rol te spelen!
Nadat iedereen meer dan genoeg gegeten had vervolgde we onze weg naar de volgende stop.
Een

paarden

wagen

De volgende verrassing was ongeveer 35 minuten rijden dus een leuke rit om een te laten zien wat de Tesla’s in hun mars hadden, hier werd natuurlijk van genoten en ook de scheetfunctie was zeer interessant bij de jongste dochter.
Eenmaal aangekomen bij de volgende stop stond er een paardenwagen met 2 Friese paarden ingespannen klaar. Hiermee ging het gezin iets meer dan een uur rondrijden en de oudste dochter mocht zelfs nog de paarden en kar besturen.
Al met al een geslaagde verrassing omdat alle dochters van paarden houden.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
 
 

Echte

Ajax

fan

Dan is het tijd voor onze laatste rit. Deze is ongeveer 30 minuten rijden dus we hebben weer een mooie rit voor de boeg. Onderweg lekker gekletst met de vader en jongste dochter. Hierbij kregen we het over voetbal en begreep ik dat de vader fan was van Ajax. Hier kreeg hij bij het laatste adres ook nog een verrassing over, namelijk 2 kaartjes voor de wedstrijd Ajax - AZ.
Helaas waren wij er niet meer bij om zijn reactie te zien want deze kreeg hij bij het diner waar onze laatste rit eindigde.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Naar huis

Het was een prachtige dag voor het gezin vol met mooie verrassingen en activiteiten, en natuurlijk leuke ritjes met 2 mooie Tesla’s!

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter