Tesla
wensrit 

ritje

Katwijk

23 mei 2023

Tesla

achtbaan

rit

Soms wordt ons verweten dat de auto's op een achtbaan lijken, daar kan ik wel inkomen daar ze net zo snel kunnen rijden. Gelukkig blijven ze met de wielen op de grond 🙂

Af en toe heb je zo'n rit die je emotioneel door een achtbaan heen slingert. Zo ook de rit in Oude Wetering.Een prachtig gezin staat buiten klaar bij aankomst. De mobieltjes in de aanslag voor de foto's en video's.

Tourgids

 

Ik heb de eer het gezin, Jacinta, Marcel, Naomi en Abby, te mogen rijden naar het theater Katwijk, vlakbij het strand. De drie dames vinden achterin een plekje en papa zit naast mij voorin. Via de haarspeltbocht van Oude Wetering rijden we richting Katwijk. Een prachtige omgeving waar Marcel veel over kan vertellen. (Al gedacht aan een carrière als tourguide?).

Bloemen

Marcel kan kleurrijk vertellen over de (sorry heb geen groene vingers) bloemen die zij produceren. Een echte vakman samen met zijn vrouw. Toen ze vroegen wat ik voor werk deed was er snel een connectie. Moeder kwam ook uit de IT wereld maar stapte over naar de geuren en kleuren van de bloemen.

Naar

theater

Katwijk

Eenmaal aangekomen bij de ingang van het theater stapte iedereen uit. Nou ja, niet iedereen. De schaapjes die de 2 dochter hadden geregen van Stichting Droomdag, mochten met mij mee naar het strand. Ow ow wat hebben we het leuk gehad daar. Verstoppertje in de duinen, stukje fietsen, Lekker op het strand zitten. Maarja, je kent het wel, als ze moe worden worden ze baldadig. De ene zat vast bij de frunk terwijl de ander er boven op zat. Nee dat kan niet. Toen moest ik even ingrijpen.

 
 

Naar huis

Gelukkig was het al bijna tijd om het gezin weer op te halen en naar huis te brengen.Met de ondergaande zon in onze rug reden we terug naar huis.

Met een glimlach reed ik weer terug naar mijn eigen 3 dames.

Een prachtige rit, voor een prachtig gezin.

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter