Tesla
wensrit 

bij de

opvang

31 maart 2023
Tesla
wensrit

in Almere

Een aantal weken geleden werd ik geattendeerd op het feit dat er in de binnen stad van Almere een grote locatie is voor de mensen uit Oekraiene.Na een, voor mij, kennismakingsgesprek te hebben gehad werd het al snel duidelijk dat we wel een mooie avond zouden kunnen organiseren.

Diezelfde avond stond de oproep om te helpen al klaar in de WhatsApp. Al snel druppelde de aanmeldingen binnen.Initieel hadden we bedacht om met ongeveer 8 auto's te gaan, maar al snel was dit aantal ver overstegen.

Het is zover

 

Afgelopen vrijdag was het dan zover, in totaal rijden er 13 auto's mee.De rijders zouden bij Van Der Valk in Almere verzamelen om vanuit daar naar de opvang te rijden.
Onder de begeleiding van een politiebusje rijden we vanaf het hotel naar het centrum van Almere.
Helaas werkt het weer niet echt mee en moeten we in de parkeergarage onder de ovpang parkeren.Met een beetje passen en meten is daar voldoende ruimte.

De eerste gasten dienen zich aan. Al snel rennen de kinderen naar de auto's en beginnen een spelletje te spelen of een goed stukje muziek aan te zetten.

Volkslied

Speciaal voor onze passagiers hebben we met de groep het Oekraïense volkslied als lichtshow gedaan. Synchroon geeft dit een geweldig effect.

Wat

een

blijdschap

Na een half uurtje komt de laatste auto aan met enorm veel boeken welke zijn gedoneerd vanuit de stichting Boekraiene.

De boeken, knuffels en mokken vinden snel een nieuwe eigenaar.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Onder

de

indruk

Nu is het dan toch echt tijd om te gaan rijden.
We hebben een mooie route uitgezet vanaf de opvang over de ring, stukje snelweg en vervolgens weer terug. De passagiers zijn onder de indruk van de inferieuren en het scherm. Maar nothing beats the speed. Ja dit is altijd een goede binnenkomer.
Even de acceleratie laten proeven van de elektrische auto.

Bij terugkomst bij de opvang was iedereen enorm onder de indruk van de auto's, de rit en de gehele avond.

Missie geslaagd!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Nog even een drankje

Na afronding van de avond hebben we in het hotel nog een drankje gedaan met z'n allen en nabesproken. Moe, maar voldaan keerde iedereen huiswaards.

Ook bij ons weer een glimlach op het gezicht!
Image

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter