Tesla
wensrit 
van
Davey
26 mei 2022
Davey
is
jarig

Wanneer je kind niet zoals ieder ander kind gewoon een verjaardagsfeestje kan vieren zoek je als Mama naar mooie lichtpuntjes. Davey houdt van licht&geluid, KLM, startours (een attractie in Disneyland) R2-D2 en sinds 2 jaar ook van Tesla model X. Visite vragen om kado’s is altijd lastig, vaak duur, onmogelijk aan te komen of niet in zijn interesse.

Davey kan niet wachten

 

Donderdag 26 mei, we zouden hier zijn verjaardag die eigenlijk 25 mei was eindelijk weer eens vieren. Taart van R2-D2 was besteld, kado ideeen waren doorgegeven alles klaar tot ik maandag tegen een vriendin zei “ Hoe gaaf zou het zijn als er een Tesla model X langs zou komen”. Zij was direct 3 telefoontjes naar mogelijke Tesla eigenaren verder en toen dacht ik dat kan ik ook maar dan via Facebook!

Onvoorstelbaar

Wat er toen gebeurde had ik niet kunnen dromen. Een oud collega tagde een andere oud collega Ad van Winden. Binnen een paar uur berichtte hij mij dat er al 2 Tesla model X kwamen, onvoorstelbaar dat mensen bereid zijn om dit zomaar even te doen dacht ik. Toen wist ik niet dat 2 dagen later er 10 auto’s zouden komen. Hoe dan??
Wat
een
pret

Intens gelukkig en verliefd kijkend toen de Tesla model X parkeerden hij kon ook niet wachten tot die stilstond. Met zijn hand bewoog hij langs de deur. Mama dacht nog huh wat doet hij nou. Tja domme mama zo gaat die deur gewoon open!

Image
Image
Image

Een eigen Tesla

Alsof hij altijd in een Tesla zit. Hij wist gewoon hoe alles werkte. Alles via You tube meegekregen die Davey. Zo mooi om te zien. Maar ja hij moest even de auto uit voor de licht en geluid show. Hij kent het deuntje uit zijn hoofd, weet wanneer welke beweging wanneer komt klapt op de maat mee en checkt even of iedereen ook mee klapt. Staat diep intens te genieten wat er allemaal komt. En nog een keer, en nog een keer! Tijd om een rondje te rijden. Wat een feest was dat, laat Davey nu houden van snel wegtrekken in de auto. Bij terugkomst mocht hij gewoon in de Frunk zitten en daar stond een kado voor hem. Een eigen Tesla.

Power Team

 
Erg
leuk
feest

Tesla vond hij al geweldig maar nu hoort Tesla in zijn eigen mooie, bijzondere wereld.
Hier kom je niet zomaar in kan ik je vertellen maar eenmaal toegelaten in zijn wereld kom je er ook nooit meer uit.

Toen was het tijd voor afscheid maar eerst nog een paar keer de show.
Het wegrijden en uitzwaaien was op het moment geweldig, tot hij besefte dat ze niet meer terugkwamen. Intens verdrietig rende hij naar binnen maar heel cliché gelukkig hebben we de foto’s en filmpjes nog!

Het feestje van Davey is in een paar dagen tijd door de Tesla wensrit veranderd in een ultieme, unieke, ultra grote gave ervaring geworden. Wij zijn in ieder geval allemaal Tesla fan en dan vooral fan van Tesla wensrit!

Jullie zijn geweldig en als jullie in de buurt zijn altijd meer dan welkom in Rijswijk.

Geschreven door Marinka - moeder van Davey.

Image

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter