Tesla
wensrit 
Dreamcars
wensdag 
15 mei 2022
Wat
een
feest

Ik merk als coach dat de groep hulpbehoevende kinderen en eigenlijk steeds meer in het zicht komen en alleen maar groeit.

Dus ik kreeg een leuk idee en vandaag was het zover, twee weken geleden kreeg ik een idee om wat voor mijn buddy te doen. Al snel merkte ik een grote betrokkenheid onder vele mensen uit Lelystad en zijn het nu 10 kinderen met een ouder geworden. Om zo even met elkaar de tijd te nemen.

Coole auto's

 

En wat een reacties van hele auto en motoren groep. Heel erg bijzonder om die betrokkenheid te mogen ervaren.


Image
Image

Lelystad

De ene auto nog mooier als de ander. Tesla wensrit kwam ook met wel 4 autos en een aantal particulieren van jong tot oud. En voor een eventueel vervolg zijn er nog een paar andere die mee willen doen en vandaag niet konden.
En
lekker
eten

Om 10:45 werden de kinderen die van niks wisten, met een ouder opgehaald en naar een kleine auto meeting gebracht. Hier konden ze even met alle auto’s op de foto, kleine stukjes rijden en toen hebben we in kolonne een rondje Lelystad gedaan. Hierna hebben we als groep van 29 lekker wat gegeten bij de geweldige ondernemer Boerkok welke ook een steentje heeft bijgedragen.

Image
Image

Bedankt

En voldaan, blij en met een volle buik zijn de gezinnen door dit spontaan ontstaan team van Tesla wensrit en de andere toppers enorm in het zonnetje gezet.
 
 
Erg
leuk
feest

Enorm bedankt iedere vrijwilliger die hieraan bijgedragen heeft! Samen zullen we het dragen en zo kan ik als (gezin)coach toch niet even wat extra's bieden.

Verslag geschreven door Rob Driessen Coaching

Image

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter