Tesla
wensrit 
van
Rick
12 juni 2022

Wensdag Rick

Wat
een
feest

Zondag 12 juni 2022, een prachtige ochtend vol zon en een heerlijke temperatuur.
Vandaag is weer een bijzondere dag.
Met 4 auto's gaan we de verjaardag van Rick vieren.

Er is ons vooraf verteld dat Rick een enorme fan is van de Tesla modellen en daarom komen we dan ook met de model 3 en X op bezoek.

Nadat de auto wederom met zorg en liefde is gewassen is het tijd om naar onze verzamelplek te gaan. Tenslotte komen wij vanuit alle hoeken van het land om dergelijke dagen tot een succes te maken.
Voor mij was het bijna een thuiswedstrijd, dus met een klein half uurtje was ik dan ook op de parkeerplaats van de lokale bouwmarkt.
De 2 X-en waren al aanwezig en toen de 2de model 3 aankwam waren we compleet.
Uiteraard moest er weer veel bijgepraat worden en waren de kinderen alweer snel in hun eigen wereldje beland.

We kunnen zeker nog verder praten maar nu was het toch echt tijd om het verjaardagsfeest van Rick te gaan verstoren.
In de straat aangekomen was moeder al geïnformeerd en kwamen alle gasten naar buiten.

Energy4All heeft uiteraard ook een verslag geschreven over deze speciale dag. Lees het hier: Rick

Verrassing

 

Met veel getoeter en luide muziek reden we de straat in. Rick ging helemaal uit zijn bol van enthousiasme. Zijn lach ging van oost naar west. Wat was hij blij. Familie, vrienden en de buren begonnen te glimlachen. Hierom doen wij dit, gewoon een glimlach, dat is toch onbeschrijfelijk.

De auto's stonden nog niet stil en Rick zat al in de auto's alle schermen te onderzoeken. Ik stond, met al mijn kennis, naast hem en probeerde nog iets uit te leggen. Jammer, hij begon mij meer uit te leggen dan ik hem.
Ja, hij had heel YouTube uitgeplozen om alle filmpjes, instructies en informatie over de auto's te vinden. Duidelijk een echte fan dus.

Nadat de X-en beide bijna lamme deuren hadden van het open en dicht gaan, de knopjes bijna kaal gedrukt waren hebben we aangekondigd dat we een stukje zouden gaan rijden

Rijden

Snel stapte iedereen in, maar Rick was echt wel de eerste die met z'n riem om voorin de X zat. Onderweg zou er nog gewisseld worden van model, zo kon iedereen beide modellen eens uitproberen.

Na een kleine 20 minuten kwamen we aan op de fotolocatie. Met de prachtige blauwe lucht, water op de achtergrond. De ideale locatie om eens wat mooie plaatjes te schieten. De kinderen rende heerlijk om de auto's terwijl Rick iedereen even informeerde over alle camera's per auto. Man, man, wat een slimme gozer is het.

Nadat iedereen was uitgewaaid en gefotografeerd was kon de reis weer verder. Beetje toeren, soms hard optrekken. Want ja dat optrekken is toch wel het leukste van de auto. Gelukkig had iedereen een sterke maag :)?
Maar ja, waar zou de reis nu naartoe gaan?
De chauffeurs wisten het wel, maar de familie nog niet.

Wat
een
rit

Iedereen begon wel trek te krijgen, dat scheelt want dit was precies zo gepland. Aangekomen bij de Frietboerderij was het bericht al snel gedeeld. Met een frietzak van ruim 1,5 meter is dat ook niet zo lastig.

Het was een beetje passen en meten met parkeren maar uiteindelijk kon iedereen uitstappen. Grappig is dat hier voor de volwassenen en kinderen een aparte deur is. Een kleintje voor de kinderen en de grote voor de volwassenen.

Ja en die deur kan ook 10x open en dicht 😉 Bij dit prachtige weer konden we niet anders dan lekker buiten zitten aan de grote tuintafel. Met de hele groep hebben we heerlijk genoten van de spelende kinderen, het heerlijke eten en de verhalen van Rick. Uiteraard kwamen wij niet met lege handen.

Een Tesla wensrit T-shirt, mok en sleutelhanger werden met veel lachen ontvangen. De kers op de taart was toch echt wel een model X op schaal. Die zou een speciaal plaatsje krijgen op zijn kamer. Ook bij de Fritboerderij nog even wat foto's van de kinderen in de frunk alvorens onze weg naar het begin punt startte.

Ondanks dat vooraf was aangegeven dat Rick het niet zo lang kon uithouden, heeft hij het toch langer uitgehouden dan iedereen dacht. Wat een topper!

Image
Image
Image
Erg
leuk
feest

Image

Na een topmiddag vol gezelligheid, lachen en eten konden we met z'n allen nog 1 rondje door zijn straat doen. Al het bezoek kwam ons bedanken en uitzwaaien.

Dank je wel Rick dat jij ons zo'n geweldige dag hebt gegeven.

Wij hopen dat jij er net zoveel van genoten hebt als ons.

Power Team

 

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter