Tesla
wensrit 

familie

Bouhuizen

16 september 2023

Tesla

wensrit

Groningen

Vandaag, 16 september, beloofd een bijzondere dag te worden voor de Familie Bouhuizen. Peter, die zelf palliatief behandeld wordt, heeft ons verzocht om een onvergetelijke dag te organiseren voor zijn 2 dames die elke dag voor hem klaar staan. In alle vroegte halen wij Peter en vrouw Wendy plus dochter Jane op die vergezeld worden door nog 2 broers en vriendin. 

Het is vroeg

 

we gaan naar Groningen! Onderweg uiteraard de Tesla’s gedemonstreerd, van puur vermogen tot de Caraoke! Want ja, zo heet de Karaoke nu eenmaal aan boord van de Tesla’s. Jane heeft nog geen idee wat we gaan doen, en dat houden we ook zo tot we op de plaats van bestemming aankomen. De Pathé in Groningen, waar we in alle vroegte worden ontvangen door het team van Pathé en begeleid worden naar een lege filmzaal. We gaan film kijken? Of toch niet?

Naar

de

bios

Al snel stroomt buiten het zicht van de familie de bioscoop vol met andere ‘bezoekers’. Brandweer Groningen zal tezamen met het personeel van de Pathé en 120 vrijwillige ‘bezoekers’ een ontruimingsoefening doen. Het is tijd om Jane erbij te halen, ze mag onder begeleiding van professionele Lotus slachtoffers onderdeel worden van de ontruimingsoefening. Jane is actief in de cosplay scene en vindt ook Lotus erg gaaf, ze wil graag haar grimeurkunsten laten zien en de trucjes leren van de Lotus dames. Samen met haar moeder vertrekt ze richting een rustiger deel van de bioscoop om aan de slag te gaan.

Ondertussen zitten wij met Peter & aanhang in de filmzaal waar de voorstelling gaat beginnen. Een aantal extra bezoekers zijn bij ons komen zitten en we gaan beginnen aan de film. Tijdens de trailers van aankomende films klinkt plotseling het gejank van het brandalarm, al snel gaat het scherm op zwart en worden we verzocht door een medewerker van Pathé om spoedig de zaal te verlaten. Buiten staat het vol met Brandweer wagens en is het druk met bezoekers van de Pathé die aan het eind van de straat worden opgevangen. Daar zien we ook Jane weer terug, het is even schrikken. Haar gezicht zit vol met roetvegen en ze heeft een open botbreuk op haar arm. Kortom, haar grimeurkunsten zijn uitstekend benut!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Een

lege

zaal

Nadat de Brandweer de Pathé weer heeft vrijgegeven, mogen we naar de zaal terugkeren. Hier genieten we onder het genot van popcorn en een drankje van de film Elemental in een verder lege zaal.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Fotoshoot

Na de film vertrekken we richting de fotoshoot locatie, daar zetten we het gezin letterlijk en figuurlijk in het zonnetje om de dag af te sluiten met wat mooie foto’s tussen de Tesla’s en de mooie omgeving. Onderweg terug naar huis praten we gezellig na over de mooie dag, de belevenis van Jane en natuurlijk de film. </br></br>Eenmaal terug in Wildervank laten we de Tesla’s als afscheid nog synchroon een lichtshow spelen en bedanken we de familie Bouhuizen voor de gezellige dag waarna we afscheid nemen van deze geweldig gezellige familie.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
 
 

Naar huis

Deze dag had, naast onze vrijwilligers, nooit zo mooi geweest zonder medewerking van Brandweer Groningen en Pathé Groningen. Jullie toppers ook enorm bedankt voor het mede-mogelijk maken!

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter