Tesla
wensrit 

Jason

8 juni 2023

De

droomdag

van Jason

Vandaag was de droomdag van Jason. Jason (9 jaar) heeft akelige dingen in zijn korte leventje tot nu toe waar hij momenteel nog in behandeling is. Via zijn droomdag wil hij een nieuwe start maken.

Ophalen

 

Die begon op school waar Jason verrast werd toen hij door Stichting Dream4kids met een leuk busje werd opgehaald.Lekker

drukke

dag

In de VR ruimte van Sint Lucas Eindhoven had Jason het druk met een VR bril, zelf lasergames ontwerpen en spiderman tekenen. Daarna stond er een interview met het blad Zo Zit Dat op het programma. 

Image
Image
Image

Lunch en fun

Snel even lunchen bij Bagels and Juice en hup weer door naar de Ontdekfabriek voor het volgende avontuur. 'Ik weet nog echt niet wat me overkomt op deze Droomdag' zei Jason na de minecraftworkshop. 
Image
Image
Image

Bounce

Valley

Eindhoven


En daarna had Boaz nog een activiteit bij Bounce Valley Eindhoven geregeld voor Jason die hij zelf met een filmpje aankondigde. En dat was nog niet alles...
Image
Image

lekkere

taartje

bakken

 

Om op adem te komen mocht hij zelf lekkere taartjes bakken bij  Taartje door Kaatje

Image
Image
Image

Spelen

in een 

Tesla

 

Daarna stond er een mooie Tesla van Teslawensrit klaar die Jason naar restaurant Nagoya bracht (zijn laatste bestemming voor de dag). Muziek/lichtshow vond hij geweldig, ' t gamen voorin vond hij nog beter, 't vol gassen en 't rijden zonder handen vond hij de max.

Image
Image
Image
 
 

Naar huis

Voldaan en met cadeaubonnen van Voltage Tilburg en een iPad tour ging Jason naar huis. Lieve Jason, we hopen dat je hebt genoten.

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter