Tesla
wensrit 
Wheels
wishes
for
18 juni 2022
Wheels
for
wishes

Op 18 september 2022 organiseerde Stichting Make-a-Wish een inzamelingsdag door een rally te organiseren. Stichting Tesla wensrit rijdt soms ook voor wensdagen van Make a wish.

Aan de rally deden heel veel verschillende auto’s mee met bestuurders die de stichting een warm hart toedragen en daarmee ook financieel ondersteunen. Ook zijn een aantal van de rijders regelmatig vrijwilliger op de wensdagen.
De dag was gepland met een aantal puzzelritten en momenten om onder het genot van een hapje en drankje met de andere rijders te kunnen keuvelen.
Bij de start gaf Robert Doornbos ook acte de présance. Doornbos sloeg de uitnodiging beleefd af om een sprintje mee te maken met een 2.5 ton zware auto die in 2.9 seconden naar de 100 trekt. Dat hebben we vaak bij Porsche rijders ook meegemaakt. Angst dat ze een elektrische auto toch echt leuk vinden? 😉

Het was vooral ook een warme dag waardoor we blij waren in een moderne Tesla met airco te zitten. De bestuurders van een aantal oldtimers zaten of vol in de zon of in een gesloten cabine dus dat was best afzien.

Op de finishlijn was er voor ons nog een leuke verrassing. Een van de wensdag kinderen van Make a wish Mathijs stond daar met de finishvlag. Met een rood hoofd door de warmte dus daar hebben we eerst maar een paraplu en drinken voor geregeld.
Leuk om even met hem bij te praten en zijn wens konden we eindelijk echt in vervulling laten gaan.
Hij wilde namelijk in de snelste Tesla model X rijden, maar op de wensdag (niet door onze stichting geregeld) was dat niet in de snelste uitvoering geweest. Die hadden we nu juist bij ons dus dat werd nog even sprintjes trekken rondom het mooie landgoed van Koetshuis Anneville in Ulvenhout.
Na de rally kon iedereen simracen en daar bleek Mathijs toch een aardig potje te kunnen sturen. Hij eindigde mooi 3e!

Na een mooi dankwoord van directeur Hanneke en de nodige versnaperingen zakte iedereen langzaam af naar huis.

Help ook mee!!!

Mail ons

Instagram

Facebook

Twitter